friluftsliv

FRILUFTSLIV

Skab minder i naturen med venner og familie eller styrk samarbejdet på jobbet

85 % af alle danskere er ude i naturen mindst en gang om ugen i sommerhalvåret. Værre står det til i vinterhalvåret, hvor vi er mindre gode til at komme ud. Fælles er, at vi oplever en direkte sammenhæng mellem det at være ude i naturen og vores livskvalitet. Gåture og naturoplevelser er derfor godt for dit helbred, og det er da også stadig danskernes foretrukne friluftsaktivitet.

 

Friluftsliv er mere end blot en gåtur i skoven og rummer forskellige aktiviteter såsom at bygge lejr og leve i naturen. Mærk den friske luft og lav mad over bål, mens mobiltelefonen ligger derhjemme. Det handler om at koble af og skabe ro i sindet, samtidig med at du henter en masse ny energi med dig, når du vender tilbage til de vante omgivelser.

 

Oplev fuglesang og vindens susen i trætoppene. Vi gearer helt ned og nyder stilheden og roen ved søer og vandløb. Måske er vi heldige at se noget vildt – rådyr, egern og harer, mens vi samler svampe eller sanker brænde.

Ring og hør nærmere om, hvad vi kan tilbyde af friluftsliv og find frem til, hvad din eller jeres naturoplevelse skal handle om

GIV ET KALD PÅ 30 71 98 57